Den Digitale Strategi

Kunne du finde på at bruge penge på et nybygget hus der er opført uden tegninger og beregninger? Selvfølgeligt ikke - så hvorfor bygge en online tilstedeværelse uden en digital strategi?

"Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på ét ben"

Digitale strategier

Digital strategi kan for mange lyde som fremmedord, hvor man nemt kan blive i tvivl om, hvad det vil sige, og hvad det egentlig handler om. Digital strategi handler om, ligesom mange andre strategier, at have et bestemt formål med bestemte handlinger. Man går eksempelvis heller ikke i gang med et husbyggeri uden, at man har lagt en strategi eller en plan. Der er dog alligevel mange, som blot kaster sig ud i det uden at have en egentlig plan, når det gælder digitale løsninger. Det kan både koste dyrt og få store konsekvenser for en virksomheds succes.

Der er derfor rigtig mange eksempler på, hvordan man ikke bør gribe det an. Der er mange, som ikke anser det for noget stort at skulle oprette en hjemmeside, og derigennem få sin virksomhed op at køre. De opretter en hjemmeside, får skrevet lidt tekst hist og her om, hvad man tilbyder, og hvor god netop denne virksomhed er. Derefter bliver der tilføjet et logo, sat det hele grafisk smart op og tilføjet nogle kontaktoplysninger, så kører det. Det er dog fejlagtigt at tro, at det er så simpelt. Samtidig er der mange, som fejlagtigt tror, at man blot kan oprette sig på diverse sociale medier, også går resten af sig selv. Det er dog hverken simpelt at få succes på en hjemmeside eller på sociale medier, hvis ikke man har en helt klar strategi bag udviklingen.

Google Ads Design
Mere Trafik Med Google Ads

Hvorfor en digital strategi?

Hvis man ikke har en digital strategi- så vil man hurtigt blive klogere. Læner man sig blot tilbage, og venter på, at besøgende og kunder på hjemmesiden valfarter frem, så kan man godt tro om igen. Det sker sjældent. Det kræver hårdt arbejde, og det kræver en nøje tilrettelagt strategi. Hvis ikke man følger med den fart, som internettet har i dag, vil man hurtigt blive overhalet af konkurrenter. Det er derfor yderst vigtigt, at man får lavet en gennemarbejdet og stærk digital strategi, der tager højde for den fart, som den digitale verden bevæger sig i i dag.

Få sparring fra DIGITALE STRATEGI EKSPERTER

Det kan være en udfordring at tilrettelægge en værdifuld strategi, og det kan derfor være værd at hente hjælp. Hos Digimarketing har vi erfaring på området. Vi har hjulpet mange virksomheder gennem tiden. Vi har eksempelvis tidligere arbejdet med flere større produktionsvirksomheder. De er blevet hjulpet godt i gang og har nøje fået planlagt deres digitale strategi på ledelsesniveau.

Vi kan hjælpe dig med at give din virksomhed succes. Med en nøje tilrettelagt strategi kan vi sørge for, at din virksomhed får de rette placeringer på googles algoritmer. Dette ved hjælp af søgemaskineoptimering, som er en nødvendig og værdifuld ressource for din virksomhed. Derudover sætter vi os ned i fællesskab, så vi får skabt en fælles forståelse for arbejdet med den digitale strategi. På den måde kan vi nå de ønskede resultater og give din virksomhed succes. Det er hverken kompliceret eller dyrt, og ser man den succes og de resultater, som det kan bidrage med i forhold til, vil det vise sig at være hver en krone værd.

Få sparring til din digitale strategi og voks online

Se vores andre ydelser

Hjemmesider

En forudsætning for en succesfuld digital strategi er en ordentlig platform. Denne bygger vi gerne for dig.

Opsætning af Google Univers

En vigtig forudsætning for, at du bliver vist på Google er, at du er opsat korrekt på Google egne services.

Omnichannel

Når grundelementerne er korrekt sat op, kan man som virksomhed begynde at planlægge sin omnichannelstrategi.

Kurser og foredrag

Vi kommer også gerne ud til dig og din virksomhed og fortæller om vigtigheden samt indholdet af en god digital strategi.

Scroll til toppen