Google Ads

Google Ads dækker over de annoncer du ser, når du surfer rundt på internettet.
Målret dine produkter specifikt til dine kunder og opnå resultater.

"Med en ROAS 12 har vi virkelig kunne mærke forskel i vores omsætning"
Anders bjerg jensen
Dreambikes

Hvorfor bruge google ads?

Google Ads kan give stor værdi for din virksomhed, da du med denne service, kan optimere din hjemmeside og dermed få mange flere besøgende. Har du en hjemmeside, hvor formålet er, at dine besøgende skal foretage sig en bestemt handling eller købe en service eller et produkt, kan det være helt afgørende, at din side bliver vist. For, at dette kan lade sig gøre, er der rigtig mange faktorer, som spiller ind, og som netop er afgørende for, hvorvidt din side bliver vist eller ej og dermed afgørende for, om din hjemmeside er en succes.

For rigtig mange virksomheder handler det dog ikke udelukkende om, hvor mange besøgende, man har på siden. Det har også stor betydning, hvad disse besøgende foretager sig på siden. Er formålet med hjemmesiden at sælge en service eller et produkt, er det afgørende for sidens succes, at de besøgende når dertil. Har man mange besøgende, men få der når så langt, så bør man gøre noget. Til dette kan man bruge Google Ads. Da denne service netop kan hjælpe til en forbedring af hjemmesidens konverterings rate. Der er flere forskellige ting, som spiller ind på dette. Dette er eksempelvis faktorer som sidens design, fyldestgørende og beskrivende tekster, og derudover også sidens ”call to actions”, som er særlige vigtige. Sidstnævnte er den faktor, som er afgørende for, at de besøgende handler og dermed køber den service eller det produkt, som hjemmesiden tilbyder.

Google Ads Design
Mere Trafik Med Google Ads

google ads giver trafik

Man kan godt have en hjemmeside, som visuelt virkelig spiller, men som ikke har besøgende, og hvis det er tilfældet, kan alt andet stort set være lige meget. Det er derfor de besøgende og deres handlinger på siden, som er afgørende for hjemmesidens succes. Det er afgørende, at der er trafik på siden.

Der er overordnet to måde til at skaffe trafik og dermed besøgende på siden. Disse er enten betalt eller gratis trafik. Med gratis trafik menes besøgende, som har fundet frem til hjemmesiden med organiske søgeresultater i Google. Betalt trafik vil ofte foregå gennem betalt annoncering, hvor de besøgende finder vejen til hjemmesiden denne vej igennem. Der er dog ingen tvivl om, at en af den bedste og mest effektive måder til at skabe trafik og besøgende er Google Ads.

Få maksimalt udbytte af dine google ads

Google Ads kan hjælpe til at synliggøre din hjemmesides budskaber. Dette gennem annoncering, og det er netop det, som kaldes Google Ads. Det kan derfor godt betale sig at benytte netop Google Ads. Det er dog afgørende, hvem der laver annoncerne. Opsætningen er afgørende, og det er derfor virkelig vigtigt, at det er sat rigtigt op fra start. Det kan derfor være en god idé at benytte sig af en konsulent, som har erfaring indenfor området. 

Hos Digimarketing kan vi både hjælpe med at lave kampagnerne, vi kan lære dig, hvordan du gør og derudover stå for den afgørende og løbende optimeringsproces alt efter dit behov. Vi kan altså bidrage til, at du får succes med din hjemmeside og dermed skabe stor værdi for din virksomhed. Vi er eksperter i Google Ads, og du er derfor sikret kvalitet omkring din Google Ads konto.

Få Maksimalt Udbytte af Google Ads Til Din Forretning

Transparens i samarbejdet

Google Ads Raport

Jævnlig rapportering om udviklingen

Vi rapporterer og briefer dig om udviklingen i Google Ads for din virksomhed, så du altid har overblikket.

Anbefalinger til optimeringer

Vi holder jævnligt øje med din virksomheds performance i Google Ads. Dette giver os en indsigt i hvilke muligheder som eksisterer i Google Ads og anbefaler dem til dig.

Digital Sparring

Sparring med dig

Har du specielle ønsker til eksempelvis placeringer eller strategier, så sparrer vi selvfølgelig med dig.

Få en god ROAS på dine ads

ROAS

ROAS (return on ad spend) er et udtryk for det afkast som dine annoncer giver retur i forhold til dit indskud

Se vores andre ydelser

Social medie annoncering

Et fantastisk supplement til din annoncering i Google er annoncering på sociale medier. Skab det perfekte sammenspil.

Opsætning af Google Univers

En forudsætning for at vi kan præstere resultater for dig og din virksomhed kræver det, at Google universet er korrekt opsat

SEO

Organiske placeringer er altid ønskværdigt, idet du i så fald er fri for at betale for din trafik. Vi kan hjælpe dig med gode placeringer.

Billede- og videoproduktion

Det er ingen hemmelighed at godt content skaber salg. Vi hjælper gerne dig og din virksomhed med at skabe flot indhold.

Scroll til toppen