Hjemmeside Produktion

En pæn og intuitiv hjemmeside er et altafgørende krav for, at du kan sælge dine produkter på dine hjemmesider. Få udarbejdet en professionel hjemmeside med os.

"Det der differentiere design og kunst er, at design er skabt til at være funktionelt."
Cameron Moll
Website udvikler

Et pænt design har stor betydning

En hjemmesides opsætning og udseende kan have stor betydning for hjemmesidens succes. Dette gælder både, hvis du som privatperson skal have lavet en hjemmeside eller som virksomhed. I begge tilfælde kan en korrekt opsat hjemmeside få betydning for sidens succes. På en hjemmeside er det nemlig ikke lige meget, hvordan man opsætter tingene. Man skal sørge for at fange den besøgendes opmærksomhed fra start. Hvis ikke dette er tilfældet, risikerer man, at den besøgende hurtigt er videre.

Vi har stor erfaring med udvikling af hjemmesider til mange forskellige formål. Det betyder, at vi uanset hvilket formål, du måtte have med din hjemmeside, kan vi hjælpe dig. Vi hjælper både private og erhvervsfolk, så de får succes med hjemmesiden. Med de rette søgeord kan man sørge for, at hjemmesiden får den rette placering i Googles algoritmer. Dette kan være helt afgørende for din hjemmesides succes. Succesen på hjemmesiden afgøres nemlig af antallet af besøgende eller betalende kunder. Hvis ikke du kommer frem i søgningerne, vil det gå ud over antallet af besøgende.

Hjemmesider designet fra bunden
Hjemmesider med formål

En hjemmeside med formål

Hvis du har en blog eller lignende, vil din succes ofte afgøres udelukkende af antal besøgende. Ved en webshop har det betydning, at der er betalende kunder. Kunder der køber de produkter, som du sælger på hjemmesiden. Vi kan hjælpe dig med at få integreret en webshop på din hjemmeside, hvis du ønsker dette. På den måde kan du være sikker på, at din webshop får den rette opsætning. Vi kan også hjælpe til andre typer af hjemmesider. Vi har blandt andet også erfaring med bookinghjemmesider og restauranthjemmesider. 

Alle hjemmesider udarbejdes i WordPress, hvor layoutet udstråler professionalisme med fokus på design og tidens tendenser. Du vil med et indbydende design kunne byde dine besøgende velkommen til din unikke hjemmeside. I samarbejde finder vi en løsning, som passer til dig. Med udgangspunkt i hjemmesidens formål fremhæves de ønskede kvaliteter. På den måde kan du fremhæve de elementer, som du ønsker de besøgende skal få glæde af på hjemmesiden.

Med udgangspunkt i din virksomhed

Når vi hjælper private og erhverv med hjemmesider, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte og deres målgruppe. Dette er helt afgørende, og det er derfor vigtigt, at vi ved, hvad hjemmesiden skal bruges til. Med WordPress er du sikret en unik hjemmeside. Alle hjemmesider er specielt fremstillet, og der er derfor intet projekt, som er for stort til, at vi kan løfte opgaven. 

Har du som privatperson eller virksomhed brug for hjælp til udarbejdelse af en hjemmeside, så kontakt Digimarketing. Vi står klar med en hjælpende hånd til ethvert behov. Ingen opgave er for stor, og intet projekt er for avanceret. Vi udarbejder en hjemmeside med udgangspunkt i dine behov og den tiltænkte målgruppe.

Hjemmesider der tager udgangspunkt i din virksomhed

Portfolio af hjemmesidER

Se vores andre ydelser

Google Ads

Når din hjemmeside er oprettet er næste skridt at tilføre den trafik. Dette gøres effektivt med Google Ads

Omnichannel

En defineret strategi som tager udgangspunkt i din virksomhed er en nødvendighed for at kunne opnå succes online.

Tekstforfatning

Teksterne på din hjemmeside skal udarbejdes med øje for kunden såvel som Google. Få inkorporeret vigtige søgeord i dine tekster.

Marketing Automation

Automatiseringer af dine marketingstiltag er relevant for dig som ønsker at øge dit salg - helt automatisk

Scroll til toppen