Kurser, foredrag og undervisninG

Hvis du eller din virksomhed ønsker at blive klogere på digital markedsføring, holder vi kurser og foredrag, hvor vi vil undervise jer i det, I har brug for.

"Kun den forståelse som kommer indefra kan føre til ægte indsigt"
Sokrates

Forståelse for digital markedsføring er vigtigt

For mange virksomheder er kendskabet til og forståelsen for den digitale verden begrænset. Derfor kan det være en god idé at blive undervist i digital marketings komplekse verden. Dette kan både foregå som enkeltundervisning eller undervisning i teams. Ved sidstnævnte træner vi et helt team i at blive bedre til håndteringen af den digitale verden og de forskellige områder, som dette indebærer.

Den digitale verden er i konstant forandring, og det kan derfor være svært at følge med. Derfor er det ekstra vigtigt at prioritere undervisning i flere forskellige digitale områder. På den måde er der større chance for, at I kan følge med tidens digitale tendenser og dermed leve op til at levere indhold til brugerne på den måde, som de foretrækker. Digital kompetence og viden er afgørende. Og det kan have stor betydning for din virksomheds succes. Den digitale verden er kommet for at blive. Derfor er det nødvendigt at følge med de digitale strømme og holde dig opdateret.

Forstå Online Markedsføring
Vi deler vores viden igennem foredrag

Kurser og foredrag tilpasseT til dig og din virksomhed

Hos Digimarketing har vi god erfaring med undervisning af både enkeltpersoner og teams, hvor de underviste personer hver gang er gået derfra med nye erfaringer og færdigheder inden for den digitale verden. Ydermere har vi erfaring med både kurser og foredrag, som ligeledes styrker både kendskab og færdigheder inden for det digitale felt. 

Der er fart på i internetstrømmen. Derfor er det nødvendigt for rigtig mange virksomheder at opbygge en grundlæggende forståelse for de digitale områder og produkter.

Ud fra dine behov sammensætter vi kurset, undervisningen eller foredraget, så du opnår viden om alt fra basal digital markedsføring og e-commerce til mere specifikke områder. Vi sammensætter det altid, så det passer til dit behov og har det rette niveau.

Vi giver gerne vores erfaring VIDERE

Vi har erfaring med og tilbyder derfor undervisning, træning og sparring inden for følgende områder: Digital forståelse for den digitale strategi, forståelse for din virksomheds online budget, forståelse for din data, digital forståelse i bestyrelser, Growth hacking (vækst), Google Ads til Youtube, Google Ads til søgenetværket, Google Analytics og SEO. Derfor er der nærmest ingen grænser for, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med indenfor den digitale verden, og det er alle områder, som kan skabe stor værdig for din virksomhed, da de digitale løsninger i dag er så afgørende.

Vil du højne niveauet inden for den digitale verden i din virksomhed og opnå større kendskab og flere kompetencer til selv at håndtere opgaven. Så tag kontakt til Digimarketing og hør meget mere om hvilke løsninger, der passer til netop din virksomheds behov og det niveau, som i befinder jer på, på nuværende tidspunkt. På den måde kan vi sørge for at udvikle jer, og kan dermed have en forståelse for, hvor i ligger nu, så vores undervisning, kursus eller foredrag kan tilpasses til netop jer.

Få Maksimalt Udbytte af Google Ads Til Din Forretning

Hvem holder oplæg?

Jens Bjørn - Foredrag om SEO og Digital Strategi

Jens Bjørn
Kristensen

Seo & Digital strategi

Jens bruger de fleste af sine vågne timer på at tænke SEO. Herudover har han mange års erfaring indenfor udarbejdelse af digitale strategier med en lang kundeportefølje.

Andreas
Østergaard

Sociale medier & automation

Andreas er uddannet og specialiseret indenfor sociale medier, hvilket har resulteret i samarbejder med virksomheder som VisitDenmark. Han er derudover ekspert i ‘marketing automations’ såsom e-mail.

Camilla
Eskesen

Hjemmesider & Design

Camilla er virkelig skarp indenfor hjemmeside kodning og design, hvilket har resulteret i adskillige stilrene og hurtige hjemmesider. Hendes skarpe blik for detaljen gør, at du får en hjemmeside som er helt unik og skiller sig ud fra mængden.

Stefan
Hilbert

SEO

Stefan er en autodidakt SEO wizard , der arbejder ud fra konkret viden og som har arbejdet på flere mindre og større SEO projekter for både danske og udenlandske kunder. 

Benjamin er en mester til at få virksomheders brand frem via billeder og film

Benjamin
Kastberg

Video & Online branding

Benjamin er journalistisk uddannet, hvor hans naturlige flair og øje for den gode historie er medvirkende til en masse spændende content, altid med din virksomheds unikke kompetencer i fokus. Tidligere erfaring tæller bl.a. DR og TV2 Nord.

Se vores andre ydelser

Digital strategi i bestyrelser

Uden en klarlagt og defineret forståelse for sin digitale tilstedeværelse opnår man aldrig succes - fra bund til top

Social medie annoncering

Vil du have uddybet hvordan vi i Digimarketing arbejder med sociale medier fra et databaseret grundlag så læs mere her.

SEO

SEO bestemmer hvor du bliver placeret i Googles søgeresultater. Læs mere om de mange faktorer som spiller ind her

Omnichannel

En omnichannel er et udtryk for den samlede strategi som din virksomhed har på tværs af platforme. Læs mere her.

Scroll til toppen