Marketing Automation

Marketing Automation drejer sig om den markedsførings som udføres automatisk, hvilket giver dig mulighed for at tjene penge uden manuelt arbejde.

"Arbejdet udføres af fornuften, ikke af styrken"

Hvad er marketing automation?

Marketing automation kan være flere forskellige ting og kan have mange fordele. Helt lavpraktisk handler marketing automation om, at de tiltænkte modtagere får leveret det rigtige indhold på det rette tidspunkt. En platform for automatisk marketing indeholder derfor en række værktøjer, som kan bidrage med adfærdsbaserede flows. Det kan dermed bidrage med en samlet værktøjskasse til at bygge landingssider, styre sociale medier og udsende mails. Her hos Digimarketing har vi primært fokus på remarketing, som er e-mail automation. Vi står derfor klar til at hjælpe dig godt i gang med denne ydelse.

Især er e-mail automation en fordel for dig og din virksomhed, hvis du ønsker endnu en salgskanal, som i det store hele arbejder selvstændigt for at generere ekstra indkomst til dig. Dette gælder både hvis du har fokus på B2B eller B2C. Det er dermed en fordel både fra virksomheden til andre virksomheder og fra virksomhed til kunder. Ønsker du derfor en ekstra indtjeningskanal, som giver dig og din virksomhed endnu et ben at stå på, så er marketing automation noget for dig.

Hvad Er Marketing Automation - Vi Giver Svaret Her
Hvordan Viker Marketing Automation - Læs Svaret Her

Hvordan virker marketing automation?

Marketing automation foregår online, hvor det baseres på brugernes cookies. Gennem cookies kan man spore, hvordan brugerne benytter websites, og man kan dermed holde øje med deres adfærd. Ud fra disse data kan man ved automatisk marketing henvende sig til kunderne på det rette tidspunkt. Hvis du automatik kan indsamle data om, hvornår potentielle kunder søger på netop de ydelser, som din virksomhed tilbyder, kan du fange dem på rette tidspunkt. Hvis du sørger for at gøre opmærksom på din virksomhed på det rette tidspunkt, kan du sikre, at kunderne vælger dig frem for konkurrenter.

Den helt store fordel ved at benytte marketing automation er derfor, at marketingafdelingen får mulighed for automatisk at indsamle data, som man kan reagere på. Automatisk marketing bidrager til at gøre marketing mere effektivt. Det reducerer den tid, som man i virksomheden normalt skal bruge på dataindsamling samt behandling. Derfor kan det have en stor økonomisk værdi for din virksomhed.

Få opsat din marketing automation

Marketing automation har et stort potentiale, men kan også virke meget komplekst. Det kan derfor være en god idé at få hjælp fra eksperter på området. Hos Digimarketing kan vi hjælpe dig. Der er mange dele, som er gode at have helt styr på når man igangsætter sin automatiske marketing. Dette kan vi ligeledes hjælpe dig med. Det er nødvendigt, at man først og fremmest har styr på kunderejsen. Generelt er det altid en god idé at få kortlagt kunderejsen. I den forbindelse skal man gøre op med sig selv, hvor man skal prioritere, hvilket indhold man bør udvikle, og hvem indholdet skal henvende sig til. 

Det kræver, at der er nogle som har timerne og kompetencerne til det, for at få udnyttet sit fulde potentiale. Alternativt kan man vælge at få en ekstern partner til at hjælpe. Vi yder gerne bistand og opsætter din marketing automation, og står gerne på mål for de resultater vi kan levere. Det samlede resultat er som oftest leveret direkte af marketing automation, som er et selvstændigt ben. Marketing automation kræver dermed en del, og det står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed med. På den måde kan du få mest muligt ud af det og opnår succes med automatisk marketing.

Vi Opsætter Din Marketing Automation

Praktisk case

Marketing Automation Kundecase

Opsætning af automatisk e-mail serier

Vi opsatte automatiske e-mail serier, som bliver tilsendt nye medlemmer af nyhedsbrev samt reaktiverede eksisterende kunder.

Sammenspil af services

Sammenspillet mellem kundens aktiviteter på sociale medier med e-mail automatisering gør, at kunden ikke behøver løfte en finger.

43% ekstra salg

Ud af det samlede salg på X, har Klavyio (e-mail automation) generet 43% af dette. Dette betyder 43% ekstra indtjening direkte afledt af automatisering.

Se vores andre ydelser

Omnichannel

Har du styr på din digitale strategi på tværs af dine man kommunikationsplatforme? Læs mere om omnichannel strategier her

Social medie annoncering

Sociale medie annoncering er en perfekt suppleringspartner til din marketing automation, hvor data automatisk bliver overført

Hjemmesider

Er din hjemmeside optimeret til at konvertere? Et ordentligt og intuitivt design er altafgørende for om du konverterer

Billede- og videoproduktion

Det er ingen hemmelighed at flotte billeder og videoer sælger bedre. Vi hjælper gerne din virksomhed med at udarbejde disse.

Scroll til toppen