Opsætning af Google Univers

Med den store konkurrence indenfor e-handel er det vigtigt at din virksomhed bygger på et ordentlig fundament. Det fundament er Google services.

"Uden data vil du ikke engang vide, at det var en nål du skulle finde i høstakken"

Hvilke google services er vigtige?

Det kan have stor betydning for din virksomhed, at den er opsat på alle Google services. Mange mener sågar, at det er en forudsætning for, at din virksomhed fungerer optimalt online. Google tilbyder mange forskellige services, som alle kan have stor betydning for din virksomhed og ikke mindst for dens succes. Nogle af de services som Google tilbyder, som kan spille den største rolle for din virksomhed, er følgende:

  • Google Analytics
  • Google Search Console
  • Google Merchant Center
  • Google Ads
  • Google My Business
  • Google Tag Manager

Lyder de fremmede? Så lær mere herunder, hvor vi uddyber hvorfor de er vigtige for dig og din virksomhed.

Google er din vej til succes

Google er din genvej til succes

Har du en virksomhed, hvormed du ønsker at opnå succes online, er det ovenstående services, som du bør fokusere på. Din succes vil ofte vurderes ud fra, om din virksomhed er korrekt opsat online og dermed har det rette fundament. Online succes baseres samtidig på data, hvorfor Google Analytics spiller en afgørende rolle. Google Analytics kan hjælpe dig til at finde ud af, hvad der fungerer på din hjemmeside og dermed også, hvad der ikke fungerer.

At ens hjemmeside og dermed virksomhed dukker op i de øverste resultater i Google søgninger, kan være enhver virksomheds drøm. Det kan have afgørende betydning, og det er derfor værd at drømme om. Man bør dog også gøre en indsats for at få drømmen til at blive til virkelighed. En genvej til at opnå placeringerne i top finder du gennem Google My Business, som er nævnt på listen ovenfor. Det er en service, som mange virksomheder endnu ikke har opdaget. Dermed er der ikke desto mindre grund til, at netop din virksomhed bør benytte det. Det er en oplagt mulighed for at opnå mere synlighed for din virksomhed og dermed en betydelig konkurrencefordel.

En korreket opsætning er en forudsætning

Googles services indebærer mange fordele, også er de gratis. Der er derfor rigtig god grund til, at din virksomhed bør prioritere at få skabt sig et solidt Google Univers. Kan det virke uoverskueligt, og er det ikke dette område, hvor din virksomhed har sine spidskompetencer – så er der hjælp at hente. Hos Digimarketing er vi eksperter inden for brugen af Google services. Vi kan hjælpe dig til at få skabt et succesfuldt Google Univers. Det kan virke uoverskueligt, når der er flere ting på en gang, som man bør fokusere på. Med vores hjælp kan du få overskud til andre ting, og vi kan tage os af alt, hvad det indebærer. Med vores hjælp kan du opnå succes med Google og dermed nå til tops i Googles algoritmer. Du kender det formentlig selv. Foretager du en søgning på Google, vil du gerne kunne finde resultatet på øverste side. Det er de færreste, som når til side 2 og endnu færre til side 3.

Netop derfor bør du prioritere hele Googles Univers. Det kan gøre din virksomhed synlig, og med Google kan du opnå, at din virksomhed bliver valgt frem for konkurrenterne. Vil du opnå succes med Google, så tag kontakt til os hos Digimarketing. Vi hjælper dig i mål, så du selv kan blive godt kørende med dit Google Univers.

Korrekt opsætning af Google er nødvendigt

Hvad indebærer en opsætning af Google?

Digital Sparring

Teknisk installering

Vi opsætter og installerer det kode som gør, at dine Google services fremover spiller sammen 100% optimalt.

Få en god ROAS på dine ads

Noter din data

Med det øgede samspil af data, vil du nu kende og have muligheden for at udnytte din nye viden, til at optimere dine eksisterende tiltag endnu bedre.

Google Ads Raport

Følg din udvikling

Vi opsætter dashboards til dig, hvor du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over din virksomheds udvikling online.

Fundament for synlighed

En korrekt opsætning af Googles services medfører et betydelig præmis for at blive vist på Google. Gør dig synlig og skil dig ud fra dine konkurrenter.

Se vores andre ydelser

Google Ads

Virksomheden er nu korreket opsat i Google, hvilket giver muligheden for at udnytte Google Ads til at skaffe mere trafik

Marketing Automation

Med marketing automation har du mulighed for at bygge et ekstra lag på dit fundament. Læs mere om det her.

SEO

Når din virksomhed er korrekt sat op i Googles univers, kan du begynde at flytte dig i Google søgning. Læs mere om SEO

Kurser og foredrag

Vi kommer gerne ud til dig og din virksomhed og fortæller om vigtigheden af en korrekt opsætning og tracking af data.

Scroll til toppen