TJEN PENGE TIL DIN KLUB

Går du med tanker om at få udarbejdet en ny hjemmeside til din virksomhed? Så køb din næste professionelle hjemmeside eller webshop hos Digimarketing. Så støtter du din klub med 5.000 kr.

Støt din klub Digimarketing

HVORFOR støtter i?

Hos Digimarketing er vi selv aktive i lokalforeninger og har børn, som ligeledes nyder godt af at kunne trives i lokalforeningerne. Det store stykke arbejde som hver dag bliver ydet af de mange ildsjæle i foreningerne og klubberne er prisværdigt og altafgørende for at disse klubber kan fungere.

Når fokus i lokalforeningerne ligger på medlemmerne, kan det i mange tilfælde være en hård kamp at skaffe penge til klubbernes aktiviteter og vedligeholdelse. Dette ses især i lyset af, at døgnet kun rummer 24 timer og det store arbejde som dette kræver. Derfor vil vi hos Digimarketing gerne støtte lokalforeningerne med 5.000 kr. uden at gå på kompromis ildsjælenes tid og arbejde i lokalforeningen.

Frivillige digimarketing
Støt din klub Digimarketing

Hvordan støtter jeg?

I Digimarketing udarbejder vi professionelle løsninger indenfor digitale strategier, hjemmesider og webshops. Når en lokalforening eller en samarbejdsklub har en sponsor eller anden erhvervsdrivende med tilknytning til klubben, som ønsker at få udarbejdet en ny hjemmeside eller webshop, så henviser lokalforeningen/klubben til Digimarketing. Er der grobund for et samarbejde mellem virksomhed og Digimarketing, som resulterer i et salg, så kvitterer vi med et sponsorat på 5.000 kr.

Man skal ligeledes være velkommen til kontakte Andreas Østergaard direkte på aoe@digimarketing.dk eller tlf. 61275599Husk at henvise til den klub/lokalforening, som I ønsker at støtte. 

SAMARBEJDSKLUBBER

TILmeld dig her

Digimarketing logo
Scroll til toppen