Se vores udvalg af ydelser

I Digimarketing har vi mange års erfaring indenfor digital markedsføring. Vi afdækker en lang række services, som betyder, at du kan blive assisteret i netop det område, som din virksomhed har brug for.

Marketing

Ydelser

Hjemmesider

Vi udarbejder hjemmesider specielt designet til dine behov. Læs mere om vores hjemmesidedesign med transparente priser.

Google Ads

Google Ads er til dig som ønsker at generere ekstra opmærksomhed på din virksomheds produkter overalt på internettet.

Omnichannel

Udarbejdelse af en digital strategi tager udgangspunkt i din strategi for samtlige kanaler, hvor kunder møder dig - såkaldt 'omnichannel'. Læs mere om, hvorfor en omnichannelstrategi er vigtig.

Marketing Automation

Automatisér dine markedsføringsaktiviteter og høst frugterne af dem - helt automatisk. Boost dit virksomhedssalg med op til 25% på denne måde.

SEO

Din rangering på Googles søgemaskine afhænger ene og alene af dit SEO. Undgå at blive gemt - og glemt - på side 2, 3 eller 4. Læs mere om, hvordan vi kan synliggøre din virksomhed.

Social medie annoncering

Få det bedste ud af din virksomheds potentiale på sociale medier. Forøg dit salg, og ram din målgruppe med fokuseret annoncering og indhold, der fanger brugernes opmærksomhed.

Tekstforfatning

Tekster på din hjemmeside tjener flere formål. De servicerer både Google såvel som dine kunder. Og de gode tekster skaber både troværdighed, læselyst og en høj position på Googles søgemaskine.

Foto- og videoproduktion

Vi producerer professionelle billeder og videoer for dig og kan tilmed hjælpe dig med at få indholdet ud til kunderne. Brug foto og video på dine sociale medier og hjemmeside, og forøg dit salg.

Opsætning af Google Univers

Hvis din virksomhed skal få det optimale ud af din online tilstedeværelse, så skal du sikre dig, at virksomheden er sat op på alle Googles services.

Den Digitale Strategi

En fastlagt og gennemtænkt digital strategi for din virksomhed er en forudsætning for at opnå succes på et online marked med mange konkurrenter.

Kurser og foredrag

Vi kommer gerne ud til dig og din virksomhed og fortæller om digitale strategier samt vigtighed i at foretage beslutninger og tiltag baseret på data.

Bliv klogere på digital markedsføring

Blog

Blog

Spændende læsning om nye tendenser, tips og tricks samt historier om digital markedsføring. Vi opdaterer jævnligt bloggen med nye indlæg.

Vil du gøre karrierer med Digimarketing i den digitale markedsførings verden

Cases

Her kan du snart finde spændende case-opgaver, som vi har udarbejdet i samarbejde med vores klienter.

Scroll til toppen